Виното в гората резюме

Здравейте и щастлив ден за вас! Вчера ми липсваше в действие, защото отидох на вино в гората, голямо събитие за дегустация на вино в Колумбия, MD. И аз участвах в може би, няколко твърде много дегустации и бях принуден да вземе нощта.

Но имах взрив! Всъщност изглежда, че всички са имали взрив, защото това място е било опаковано. Вино, страхотно време, мазни кабини за храна с торта с фуния и пържени картофи със сладки картофи = умрял ли съм и отидох в небето?!
Последните ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 4
Маратон тренировъчен дневник Ден 4 регистриране

Още видеоклипове

0 секунди от 1 минута, 21 секунди

След това
Неортодоксална книга и преглед на Netflix
07:28

На живо
00:00
08:21
01:21

Събитието е страхотно – купувате билети, за да влезете за около 30 долара и да получите лента за китки (DD билетите са по -малко). Те ви дават чаша, когато влезете и след това обикаляте виното, което взема проби от всички кабини (и има много!).

Всички винарни също продават виното си, така че много хора купуват бутилка (или две) или пълна чаша. Ако си купите бутилка, която предлагат да я отворят за вас. Харесва ми, когато пиенето се прави лесно?

Бен и аз тръгнахме към събитието вчера следобед, за да можем и двамата да се насладим на виното и да не се притесняваме за определен шофьор. Добър разговор.

Срещнахме се с Кристин и Мат, нашите приятели от Калифорния. Те се преместиха тук няколко месеца преди нас.

По времето, когато стигнахме там, K&M беше там известно време, така че положихме усилия да наваксаме бързо. С удоволствие взех две чаши вино от вкусна бутилка, която купиха на „Дори резултата“.

Получаването на проби може да бъде изкуство, тъй като трябва да се отклонявате към предната част на кабината. Гърбът на главата ми доказва, че става все по -добър и по -добър в това, докато денят продължи …

След много кръгове дегустация на вино, да се мотаем, „Наздраве“ с непознати и още дегустация на вино… Бен и аз си тръгнахме към мола за храна. Всъщност исках пържени картофи и торта с фуния (вечеря на шампиони), но те изтичаха от пържените картофи! Бу.

И двамата бяхме бръмчени и търсехме мазнини, когато стигнахме до корта за храна на мола. Бен каза, че това е като ядене на храна за вечеря в 2 часа сутринта, освен че е била храна за мол в 18:00. Чувствах се странно да съм в мола толкова отчаяно за пържени картофи и шейкове.

Получих комбинация от тайландска храна с произведенията. Изчезна преди да разбера и тогава откраднах някои от пържените картофи на Бен. Вчера бях машина за хранене! Човекът срещу храната няма нищо върху мен.

Тогава някак успях да купя бисквитка, когато Бен беше в тоалетната. Той също е „изчезнал“. В моя защита изтичах 10 мили сутринта, преди да пия обилно количество вино. Не бях от здрав ум или тяло и ядях, сякаш беше последният ми ден на земята!

Бен и аз споделихме това замръзнало кисело мляко на нашата разходка с срам вкъщи.

Това беше най -доброто, което не публикувах след всичко това вино и храна, защото не знам какво бих написал! Искам да кажа, че знам, че този блог не е точно Ulysses, но добавянето на алкохол към автора би било лоша новина.

Да, лоши новини, точно като мен, танцувайки на публично място, след като намерих второ чаша за вино за проби.

Нямайте нищо против, просто танцувам с моето вино …

Току -що намерих тази снимка на мен, опитвайки се на шапки в мола. Сега съм супер доволен, че не публикувах. Добре, достатъчно в деня на вино и храна!

Тази сутрин направих забележителна сбиване на соев хоризо и направих разходка с 2 мили с Бен.

Имам много блог и имейл догонват. До скоро!

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте с тези:

Златният ретривър няма да вземе лекарството си

Златният ретривър няма да вземе лекарството си

Златният ретривър няма да яде хапчетата си. Опита се да сложи лекарството си в хот -дог, пиле и той знаеше! Той дори няма да ядеФалшиво известно – този влияещ се възприема колко е реално

Фалшиво известно – този влияещ се възприема колко е реално

Преглед на блогъра за влияние и лайфстайл на фалшив известен. Нов HBO филм за Instagram влияещи и зад

Топ 11 части на Hamilton Musical

Топ 11 части на Hamilton Musical

Топ 11 най -добри цитати от Хамилтън и любимите ми части от виждането на Хамилтън мюзикъл лично в панталони в Лос Анджелис

Бягане на остров Марко Флорида 2021

Бягане на остров Марко Флорида 2021

Къде да бягате на остров Марко Флорида. Изпълнение на съвети за пътувания и летни плажни пътувания. Блог на Флорида Run и

#2020Challenge в Instagram @RuneAtrepeat

#2020Challenge в Instagram @RuneAtrepeat

#2020Challenge в Instagram Споделяне на снимки на вас във всички различни етапи на усещането по време на пандемията Covid19. Фу

Моето куче трябва да има за ходене или бягане с вашето кученце

Моето куче трябва да има за ходене или бягане с вашето кученце

Ходенето на кучета трябва да има. Поискахте моите съвети за предаване за бягане с вашето куче – ето списък с любимите ми каишки, col

⚡ от Shareaholic

.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.