Не успявам да планирам

, може да съм спаз по много неща, но когато това се отнася до моята храна, винаги планирам, планирам, планирам, когато знам, че съм зает!

Обичам поговорката: „Ако не успеете да планирате, планирате да се провалите.“
Най -новите ми видеоклипове

5 -минутно бягане за загряване a
Бързо загрейте за бегачи. 5 -минутно бягане на загряване преди бягането. Как да се подготвите за бягане. Предложения за това какво да правите, преди да стартирате

Още видеоклипове

0 секунди от 5 минути, 34 секунди

След това
Мемоар на Джесика Симпсън – Открит преглед на книги
06:05

На живо
00:00
08:21
05:34

И това обикновено важи за избора ни за хранене и закуска. Ако не знаете какво/кога/как ще имате достъп до храна през целия ден, може да се наложи да направите храна от опциите за вендинг устройство или да харчите твърде много за скапана храна.

Очевидно има дори вендинг машини, които ще ви дават пица! Безумно. (източник)

В търсене на снимки на автомат се натъкнах на една, която раздава маратонки! Искам. (източник)

Сега може да не опаковам най -апетитното изглеждащ обяд, но получавам „А“ за усилия, защото наистина имам само 2 минути, за да хвърля всичко в чантата си за обяд и да изляза от вратата. (Бен и аз ще се държим, за да се уверим, че ще оставим допълнително рано, за да го накараме да работи и след това на училище!)

Днешният обяд беше повторение вчера – остатъчен шлав, кисело мляко, зърнени храни и ябълка. Отново не всичко толкова невероятно, но по -добро от каквото и да мога да получа в училищното кафене, нали?

Опаковах този протеинов бар Luna и моркови с чушки за закуска. Изобщо не харесвам протеиновите барове. Опитах два различни вкуса сега и мисля, че и двамата са лоши. само моите $ 0,02

Когато се прибрах вкъщи, бях много гладен и първо се гмурнах главата в храната, трябва да вкуся добър чипс от сладки картофи (известен още като най -дълго име на закуска храна някога).

Отидох с нещо много бързо за вечеря – бурито от яйце и боб. Потопих остатъчния боб от снощи, приготвих няколко убийци на чили и го хвърлих в тортила.

Сервира се с настърган зеле и леко ранчо.

За пореден път се насочих към динята?

ВЪПРОС: Истински, в някои случаи ми се иска да бях много по -много „върви с потока“ за хранителните неща. Планиращ ли сте или изберете потока?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.