„Виж се по -късно…“

вчера беше един от най -изтичащите дни, които имах от много време. Преместването е като да бягате маратон, тъй като това е тон физическа работа, развитието е изключително стресиращо, както и когато приключи, вие сте облекчени, както и малко тъжно.

Събудих се рано в неделя сутринта, тъй като хамалите бяха уредени да се появят между 8, както и 9 часа сутринта. Бен, както и аз бях много подготвен да отида, освен че трябваше да спираме отново мебели, които не бяха предложили в Craigslist.
Най -актуалните ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 3
Маратон тренировъчен видео дневник – Ден 3. Провеждане на списание за инспектиране на списание с Run Eat Repeat

Още видеоклипове

0 секунди от 51 секунди

След това
Маратон тренировъчен ден 4
01:21

На живо
00:00
08:21
00:51

Не бях гладен, но разбрах, че ще бъде дълъг ден, така че нагрях закуската, която направих предната вечер (когато опаковах кухненските си неща).

След това вървихме назад, както и за един час, както и половина чакахме на хамалите. Едното парче мебели, която приемаме, е онзи стар стол, който е в домакинството на Бен дълго време (твърде дълго, ако ме питате).

Не изглежда ли Бен тук? Ха.

Не изглеждам ли сънливо лице? Ха отново.

Накрая камионът дойде, както и ние го опаковахме. Беше около около два часа. Имахме ограничение за това колко неща можем да вземем, така че всичко беше всичко плюс един трагичен стол, както и моето бюро. Но това показва, че ще трябва да започнем наоколо в CA, както и да осигурим местоположението си от нулата. Ще трябва да бъда хардкор ловец на сделки, като се има предвид, че не оставихме никакъв вид пари настрана за това!

Тогава беше време да се почисти. Точно колко забавно, а.

Обещавам се от тези вълшебни гъбички! Получих нокаутите от Target, както и те работиха чудесно.

Продължавах, както и за тях, така че Бен дойде, както и направи снимки на мен за моята „целева марка“ Magic Eraser Info-Mearcy. Вземете своето днес! (Мазното чело не е включено.)

В някакъв момент през деня направих обяд, както и питиета бягат – сандвичи, както и чипс (без снимки). По някакъв начин се справих да намеря къща и с Pretzel M & Ms. Те бяха добри, но не промениха живота ми.

Бен беше изпъстрен от всички движения, но ние нямаме никакъв вид мебели, така че той просто се спусна по средата на пода, както и сервира лаптопа ми.

След малко почивка взехме решение, трябваше да направим последна разходка около „Нашето езеро“.

Трябваше да бъда малко загадъчен в полза на личния живот, но ми хареса там, където живеехме, както и исках да се възхищаваме за отличните пътеки тук!

През последните 11 месеца живея в апартамент или апартамент в Колумбия, MD. Намерихме се и в отлична зона – мога да изляза през вратата си, както и да поема пътека, която ме отвежда до търговския център или до километри, както и километри пешеходни/бягащи пътеки.

Тази тухлена сграда зад дърветата е високата сграда от моя комплекс. Не бях онлайн в тази сграда, но беше идеално до нея.

Точно през вратата от моя апартамент или апартамент беше навън, както и задна пътека, която е напълно четири мили.

Има малко площад, който бих управлявал (или Бен, както и аз бих минал). Това е най -сладката зона, както и най -добрата за ходене, бягане или колоездене!

Използвах да тичам точно тук, тъй като слънцето излизаше толкова добре, както винаги трябваше да се усмихвам? Не е лесно да откриете такива спокойни, както и безрискови пътеки за бягане на много места, в които съм бил. Мога да заявя, че наистина се наслаждавах на удоволствие, както и да наслаждавам на времето си по тези маршрути.

Пътят през есента:

Зима:

Пролет:

Лято: Бен, както и последната разходка на Моника в Колумбия … засега така или иначе.

След като ходехме, както и душ, бързо избрахме вечерята, както и се отправихме към Мат, както и Кристин за един много повече пищял.

Грабнах Кози, тъй като никога досега не съм бил там, както и желая нещо ново. Бях приятно шокиран, когато видях, че имат оценки на калориите в менютата си. Харесва ми!

Купих салата, както и добавена сьомга. Дойде и с парче плосък хляб – просто беше добре, но вярвам, че чаках малко много дълго, за да го ям.

Мат, както и Кристин са най -добрите! Бен, както и двамата се разбирам отлично с тях – това може да бъде трудно да се открие в „Приятели на двойки“.

Имаме изключително късмет, че успяхме да прекараме толкова много време с тях тук. Благодаря момчета!!! Ще ми липсват нашите вътрешни шеги, както и неправилно видео в YouTube?

Кристин, както и аз имах вино, докато децата пиеха „момче питие“. Вярвам, че са били джин, както и тоници или нещо подобно?

След това изиграхме някаква видео игра, в която имах възможността да покажа какво точно как точно стъпвам вместо контролера. По-скоро съм страничното шоу на празника, докато завъртя тялото си вместо характера си на екрана. Неуспех.

За съжаление, трябваше да го обадим на нощ, както и да кажем на нашите добри приятели „вижте по -късно“. Наистина се разпаднах да пропусна Хелоуин в следващата годинаElebration, както и Crab Fest? Бу.

Тъй като трябваше да се отървем от всички наши мебели, отидохме в къщата да спим на пода. За щастие бяхме толкова физически, както и емоционално изтощени от деня, когато и двамата заспахме доста бързо (добре, може би след купа зърнени храни или две).

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте да избирате за тях:

Най -важният списък на течащите цели за Нова година

Най -важният списък на течащите цели за Нова година

Най -важното изброяване на течащите цели за 2022 г. Нова година за изпълнение на работната книга Учебна книга безплатно ръководство за поставяне на най -добрите ви текущи цели досега!

Irvine Half Marathon Race Recap

Irvine Half Marathon Race Recap

Половин маратон резюме, както и преглед. Irvine наполовина луда полумаратон програма, както и оценка на расата, както и идеи за

Стека на километри ден 4 – Бягането не е терапия, но помага

Стека на километри ден 4 – Бягането не е терапия, но помага

Онлайн Трудност за работа Ден 4 Проверете в. Смешни мемори на бегач Instagram, както и идеи за грижа за стреса и тревожността, както и стреса

AFC Half Marathon Race Recap, както и снимки

AFC Half Marathon Race Recap, както и снимки

Най -добрите резултати на полумаратон в Америка (Сан Диего), както и резюме. Снимки на полумаратон AFC. Работи в

3 хака за получаване на вода по време на бягане

3 хака за получаване на вода по време на бягане

Точно как да получите вода, докато бягате, без да се налага да я носите. 3 хакове за хидратация в движение, които не се нуждаят от предавка

5 -минутно бягане за загряване – a

5 -минутно бягане за загряване – a

Бързо загряване за бегачи. 5 -минутно бягане на загряване преди бягането. Точно как да се подготвим за бягане. идеи какво да правя преди

⚡ от Shareaholic

.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.