12 хакове за отслабване, които работят

отслабването, отнема работа – просто няма да се заобиколи този факт. Но пътуването към здравето и фитнеса не трябва да е болезнен, неспокоен лозунг. Тези потребители на Fitbit откриха, че няколко лесни суапа и някои основни методи са всичко необходимо, за да представят везните в идеалната посока. Ето техните дванадесет най -добри хакове за отслабване – плюс, връзки към пълните им истории за успех, така че можете да намерите дори много повече вдъхновение, което да ви помогне да постигнете целите си!

12 хакове за отслабване, които работят

1. Имайте идеалното мислене. „Казах си, че няма да позволя на живота да ми рита дупето, щях да ритна дупето му. Трябва да си напомняте къде сте били и къде искате да бъдете, и да намерите начини просто да продължите. ” —Casey C., 30, от Greenfield, IN.

2. Разбийте големите си цели. „Винаги бих си поставял малки голове, като просто загуба на пет килограма, вместо голям гол да загубя 50 килограма. Това ме мотивира, защото винаги бях на път да постигна следващата си цел. ” —Arvindu S., 26, от Гвиана, страна в Южна Америка

3. Излезте с основна формула. „Разбрах, че ако ходя на 10 000 до 15 000 стъпки на ден и ям 1500 до 1600 калории на ден, ще отслабна. Това е основен начин да разбия това, което трябва да направя. ” —Cathy Z., 50, St. Paul, Mn

4. Отидете постепенно при увеличаване на интензитета. „Започнах да бягам на една миля и да ходя две. Тогава започнах да бягам на две мили и да ходя по един. След това бягаме три мили и ходим един. Сега бягам три мили и изминах две и го правя три или четири дни в седмицата. ” —Бон Т., 45 от Далас, Тексас

5. Спете по пътя си. „Бях много по -мотивиран да бъда активен и ще бъда за туризъм, сърфиране или бягане. Никога не съм мислил, че ще видя всички тези предимства от съня по -добре. Мисля, че сънят беше липсващият компонент през цялото време! ” —Kaiwiola C., 37, от Honolulu, здравей

6. Вземете приятели в предизвикателството. „[Моите приятели и аз] щях да се занимавам седмично един срещу друг. Намерих състезателен дух, който дори не знаех, че имам. Моите приятели щяха да видят колко стъпки получавам и ще ме присмиват] да спя и да спра да ходя – това просто ме накара да искам да продължа! “ —Arvindu S.

7. Променете начина, по който виждате храната. „Преди виждах храната като източник на комфорт и ядене, докато не се напълни. Сега го виждам като гориво и ям, докато не се задоволя. След като започнах да мисля за храна по този начин, стана много по -лесно да избера най -здравословните неща. ” —Casey C.

8. Погледнете добавената захар. „Преди ядех два контейнера с кисело мляко на ден, но след това забелязах, че всеки от тях има 20 грама захар! Наистина трябва да обърнете внимание на етикетите в магазина-нещата, които не са мазнини, може да бъдат пълни с подсладители, за да го компенсират. ” —Amanda L., 34, от Chambersburg, PA

9. Умно за хранене навън. „Може да си помислите, че салата е здрава, но с дресинга от сирене и ранчо отгоре може да има толкова калории, колкото бургер. Много верижни ресторанти имат своя брой калории онлайн, така че това помага да се търсят елементи от менюто предварително, така че да не се заблуждавате от нещо, което звучи здравословно. ” —Amanda L.

10. Напомнете си на хидратиране. „Всъщност пиша„ пиене на вода “в моя планиращ, така че не забравям да пия, докато съм на работа. Знам, че приемът на вода е от решаващо значение и в противен случай ще забравя. —Kaiwiola C.

11. Бъдете подъл, когато пиете. „Вместо да поръчам водка с пръскане на содна вода, купувам содна вода с пръска водка и много допълнителен лед. Най -добре е, когато искам да пия, без да имам твърде много калории. ” —Бон Т.

12. Просто продължете да проследявате. „Наистина положих усилия да проследя всичките си навици и насърчавам другите да направят същото. Дори и да не правите никакви промени в началото. Просто наблюдавайте какво правите и след това решете какво трябва да се промени, за да можете да станете по -здрави и да се почувствате по -добре в себе си. ” —Haley S., 24, Amarillo, TX

Готови ли сте да започнете собственото си здраве и фитнес пътуване? Използвайте инструмента за сравнение, за да намерите устройството Fitbit, което е идеално за вас!

Тази информация е само за образователни цели и не е предназначена като заместител на медицинска диагноза или лечение. Не трябва да използвате тази информация, за да диагностицирате или лекувате здравословен проблем или състояние. Винаги се консултирайте с вашия лекар, преди да промените диетата си, да променяте навиците си за сън, да приемате добавки или да започнете нова фитнес рутина.

Leave a Reply

Your email address will not be published.