Кога ще спре всичко?!

Ей там от Флорида! Досега беше страхотно пътуване, но не и много релаксиране. Между празничната суматоха, както и племенницата на бебето, която е болна, всички сме помагали взаимно с ежедневните отговорности. Но всичко това се изпълнява в гърба на рая, така че съм щастлив.

Най -актуалните ми видеоклипове

4 -минутна стояща основна тренировка за бегачи
СТАНДАНЕ НА АБС тренировка, която можете да направите у дома. Никакви устройства Основни упражнения, които можете да направите, изправяйки се преди или след бягане. Бърз урок на 5 тренировки се движи за силно ядро, както и за затруднено затруднение.

Още видеоклипове

0 секунди от 4 минути, 31 секунди

След това
Получих тест на Covid-19
05:16

На живо
00:00
08:21
04:31

Вчера, както и се опитах да продължа нашия обичай в неделя сутрин да се разходим, за да се сдобия с кафе. Опитахме ново невероятно очарователно бито кафе на плажа.

След това тръгнахме от онази канелена ролка по водата …

Снощи си разменяхме трик Дядо Коледа! Получих невероятно страхотна карта, която е на метода си, както и тази книга – „Съжалявам, че се включих на леглото ти“. Смешно е, тъй като е вярно. Моята мама се наслаждава на Вегас, докато аз съм тук, както и тя ми изпраща съобщения, че той вчера той се е прибрал на бягащата й пътека.

„По дяволите, котка! Опитайте се да бъдете страхотен домашен гост, за да мога да изляза повече от града !! ” – мислите ми.

И снощи имахме още един коледен празник, като се има предвид, че едва обменяме подаръци. Имаше тон коледни бисквитки! Кога ще спре всичко?!

Не е ли това сладко? Мога да направя бисквитка на Дядо Коледа така! Прикрепете го.

Въпрос: Правени ли сте с всички празнични лакомства или те все още са наоколо?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Leave a Reply

Your email address will not be published.