Stitchfix Loves от февруари

Много обичах най -актуалните си дрехи за фиксиране на Stitch! Щом отворих кутията, казах „Да!“ към зашеметяваща макси рокля и бял връх. Бързо знаех, че са пазители. харесва ми!! Знам, че е март, но през февруари получих тези модни снимки, така че ние го наричаме моя Feb Clothes Haul …
Най -актуалните ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 1

Още видеоклипове

0 секунди от 3 минути, 12 секунди

След това
Какво ям за един ден – издание на бегач
14:26

На живо
00:00
08:21
03:12

Стич фиксира моден път от февруари

1. Рокля на Mitchel Maxi.

Обичам страхотна макси рокля. Те са просто толкова удобни и лесни за носене! Този избор беше най -добрата дължина, годна, нарязана, всичко. Обичам Lil Peek от отворен гръб. Сладко е, но не много (така че все още мога да нося нормален сутиен с него). Пазя.

2. Блуза на игото на кони. Това е сладък дизайн и се вписва добре, но аз обикновено не нося черни върхове (държа на черно на дъното, като се има предвид, че съм по -голям там). изпратен обратно.

3. French Terry яке на Leiden. Това е синьото яке вдясно. Нямам снимка на мен, но го запазих. Това е невероятно удобно, но все пак сладко. Аз съм най -лошото в развалянето на тоалет със стара качулка отгоре – моят един приятел ми посочи това в миналото. Така че сега започвам нова глава от живота, където се опитвам да остана топла, без да изглеждам като трагедия. Това яке е също толкова удобно като качулка, но може да бъде облечено. Пазя.

4. Abigael Solid Back Knit Top. Този топ е удобен и цветен, но просто не наистина моят стил, така че го изпратих обратно. Знам, че моят стилист го изпрати, защото винаги изисквам цветни предмети. Трябва да я подлудя, изпращайки това обратно, но имах чувството, че изглежда като нещо, което бихте облечели в офиса и не работя в офис, така че се върнах. изпратен обратно.

5. Горна детайл от Гирона. Щом беше доставена последната ми кутия Stitchfix, го отворих и сложих това, за да ударя Surf City Expo. Това беше най -доброто време. Обичам бял връх (така че мога да си спомням какво ядох по -късно, когато гледам петна от храна). Този връх е още по -сладък лично с всички детайли и деколте на ухото. обичам го. Пазя.

Като цяло съм невероятно възхитен от този най -актуален Stitchfix Haul !! Мисля, че максите може да са любимата ми рокля досега. И аз вече няколко пъти работя с белия връх.

Можете да се регистрирате за поправяне на Stitch тук. Как работи … Попълвате стилен профил и за $ 20,00 Личен стилист ще избере 5 артикула за вас. Дрехите/бижутата/чантите са изпратени до къщата ви, където можете да ги опитате и да решите какво искате да запазите/да се върнете. След това изпращате обратно всичко, което не искате в предплатен плик. Невероятно е лесно! (И 100 пъти по -добре, отколкото да опитвате нещата в съблекалнята.) Ако запазите нещо, 20 долара се поставят към общия ви език, така че обикновено получавате услугата безплатно. Бум.

Въпрос: Какво носите днес?

Аз: Все още съм в дрехи за тренировка, защото се събудих в 4 часа сутринта и сложих екипировка за тренировка, но взех решение да блог, преди да ударя тежестите. Днес е ден за тренировки за сила, без бягане.

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте да избирате за тях:

Най -добрите подаръци за бегачи от главата до петите

Най -добрите подаръци за бегачи от главата до петите

Най -добрите подаръци за бегачи от главата до петите – списък на необходимостта да имате подаръци за любимия си бегач (или себе си) през този сезон!

Косани уроци-лоши вълни с горещи ролки

Косани уроци-лоши вълни с горещи ролки

Урок за плажни вълни с горещи ролки. Как бързо да получите лесни плажни вълни у дома. Идеи за коса на червенокосата къдрене, стил и същоНай -добрите утвърждения за бегачите

Най -добрите утвърждения за бегачите

Ето списък с 51 положителни утвърждения за бегачи. Днес ги посочих в Instagram, защото може да не осъзнаете

Любимите ми рентабилни и ласкателни гамаши идеални сега

Любимите ми рентабилни и ласкателни гамаши идеални сега

Най -добри гамаши за извивки, бедра и дупета. ласкателни и рентабилни гамаши за бегачи. Лулу Дюпе. Athleta Dupe.

Любимите ми продукти за косата

Любимите ми продукти за косата

Най -накрая ви донеса любимите ми продукти за коса! Това е един от много молените ми видеоклипове !! Така че споделям това, което използвам

Най -добрите продажби на черен петък и кибер понеделник за бегачи

Най -добрите продажби на черен петък и кибер понеделник за бегачи

Ето кръг от най -добрите продажби на черен петък и кибер понеделник за бегачи. Това са едни от най -добрите продажни цени йо

⚡ от Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.