Моята първа триатлон

страхотна сутрин! Уау този уикенд беше вихър на забавление!

Последните ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 1

Още видеоклипове

0 секунди от 3 минути, 12 секунди

След това
Преди да бяхме непознати преглед
09:42

На живо
00:00
08:21
03:12

Четвъртък – Отлетях за Сиатъл, както и видях рецептата си в списание.

Петък се отнасяше до бягане, както и за закуска в Сиатъл, плюс партита!

Събота открих за разказване на истории, както и за редактиране на снимки.

И в неделя отидох, както и гледах истинските домакини на Ню Джърси (любов като любов), преди да излязат незабавно. Консумирам се, като запазвам това шоу, така че ако вие също сте добре да обсъдите.

Тази сутрин трябваше да снимам някакво видео на бягането си за огромна работа, която дойдох. И така, аз направих общо 6 мили, но там имаше много почивки.

Върнах се гладен, както и имах половин сандвич тънък с AB, докато правех яйца. Толкова съм щастлив, че имах предвид да взема кетчуп вчера!

И не разбирам точно как или защо, но тази партида ледено кафе е допълнително вкусна! Снощи го приготвих, както и добавих бадемово мляко, както и Стевия тази сутрин. Вярвам, че ходенето на малко тежко подаде на бадемовото мляко „го направи“.

Да, така че имам огромна видео работа, както и ще започна да тренирам за първия си триатлон тази седмица! Има регионална триатлонска група за Lady, наречена Tri La Vie, която ме покани да тренирам с тях.

Планирам да направя Itryathlon в края на юли – той е организиран от Renegade Racing – регионален състезателен бизнес, който също провежда пътеки, както и други събития.

Това състезание е триатлон на входно ниво с плуване на 200 метра (в басейн!), Велосипед от 9 мили, както и 3 мили. Така че, това не е разстояние от убийци, както и не е нужно да откривам плуване на открито вода -> Въпреки това не съм карал от една година, както и не съм плувал истинска обиколка от 6 години?!

История – Започнах да тренирам за първия си триатлон в колежа, след като нараних глезена си, докато бягам. Разбрах, че трябва да преминавам в тренировка повече, за да защитя течащите си мускули. Спестих парите си, както и купих мотор, както и мокър костюм. Дори започнах да тренирам с регионална група, тъй като не разбрах нищо за Трис.

Е, забързах с училище, работа, както и стажа си, както и да спра Три-тренировката.

За съжаление, мокър костюмът беше един от жертвите на нашия ход в цялата страна. Бен, както и аз изхвърлих един тон супер ценни неща в последния момент, тъй като той не беше във форма в колите и камиона, както и ние бяхме на хрупкане на време

Както и да е, години по -късно, на последно място ще осигуря триатлона още един изстрел.

Проблеми за решаване:

1. Моят мотор има 2 плоски гуми, както и паяжини.

2. Нямам басейн, в който да тренирам! Моят фитнес център няма басейн, както не съм сигурен къде да отида. Вярвам в регионалния Y?

Музика Понеделник: Pitbull се връща във времето

Изисквам се да добавя това към моя плейлист!

Въпрос: Какъв беше връхната точка на вашия уикенд?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Leave a Reply

Your email address will not be published.