Ден на тренировките

избрах да започна тренировките си малко по -рано, защото ще пътувам малко през следващите няколко месеца и ще пропусна някои основни писти. Надяваме се, че главният старт ще облекчи част от стреса за тренировки с маратон! Ще се оправя с липсата на някои писти или ще ги измисля в друг момент, за да мога да се съсредоточа върху живота си?

Промених дните, така че дългите ми писти падат в събота и почиват дните на почивка в неделя. Ето как ми харесва, защото имам един ден да спя през уикендите плюс, Бен и аз мога да се наслаждаваме на мързеливите неделни сутрини.
Най -новите ми видеоклипове

Маска за лице за бягане или ходене навън на съвети
Предложения за маскиране на маски за бягане или ходене навън по време на епидемия от коронавирус. Трябва ли да носите маска за лице и най -добрите опции за бегачи.

Още видеоклипове

0 секунди от 7 минути, 15 секунди

След това
5 -минутно бягане за загряване a
05:34

На живо
00:00
08:21
07:15

И така, днес е ден за почивка! Ха! Това обучение за маратон е тортата досега? (Просто изчакайте, докато стигна до дългите бягания, където обещавам, че мразя да тичам и обмислям да се откажа …)

В допълнение към първия ден от тренировките с маратон, аз също ще променя горивото си за тренировки. В допълнение към разбиването на 4 часа, искам да пресека и финалната линия със 145 -та паунда (не съм залепен на определен номер, но искам да бъда с 10 килограма по -малко, отколкото бях на моя PR).

След като бях извън града миналата седмица, ми беше трудно да се върна на път. Все още ядех, сякаш бях на бягство с твърде много лакомства.

Планът е да 1.) Нарежете захарта (опитвам се да запазя закуски под 9гр. . ?

Закуска – Направих яйце с гъби, домати, лук и спанак. сервиран с обвивка.

Плюс много диня. Много.

Честита неделя – отвийте се и се наслаждавайте?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Leave a Reply

Your email address will not be published.