Vitamin Drink на Zarbee смесва оценка

Здравейте! Днес работя с Zarbee, за да споделя малко информация за техните смеси от витамини напитки. Времето на този колаб е съвършенство, тъй като напоследък слагам тялото си с звънеца! Между бягането на 10 мили тази сутрин, както и в Лас Вегас измислиците от миналия уикенд – имунната ми система крещи за малко подкрепа.

Първо, нека поговорим за бягане …
Последните ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 2
Ден на списанието за обучение на маратон 2. runeatrepeat.com

Още видеоклипове

0 секунди от 1 минута, 45 секунди

След това
4 -минутна тренировка на долната част на тялото за бегачи
04:49

На живо
00:00
08:21
01:45

Тази сутрин се ударих на пътя за 10 мили. Това беше сравнително равен маршрут, колкото и да е трудно, тъй като е толкова горещ. Не искам да мърморя, тъй като ще взема горещо през мразовита всеки тип ден, но сериозно това е грубо.

Спрях на фонтана за вода четири пъти. След това, когато приключих, ударих магазина за повече вода, както и малко храна.

Докато бях във Вегас този уикенд, гласът ми стана малко драскащ. Определено не съм получил достатъчно сън или да се храня здравословно.

Така отворих пакета за имунна поддръжка от Zarbee’s, за да опитам този микс първо. Отпивах го, докато разопаковах, както и пеях дрехи. Обикновено пия ледено кафе сутрин, но има нещо успокояващо, както и да се напълня с топла напитка.

Имунна поддръжка на напитки микс – аромат на цитрусов аромат

● Изработен с екстракт от бъз и мед

● Опакован с витамини А, С, Е, Селен, както и цинк

● Сервирайте го горещо

Смесите са произведени от д -р Зак Зарбок, за да помогнат на децата с кашлица. Той желаеше безплатен избор на лекарства, за да им помогне да се чувстват по -добре. Сега има цяла линия, предлагана единствено в Target като част от програмата Made to Matter. Витаминът смесва функционира подбрани, естествени компоненти като инулин от корен от цикория, джинджифил, лайка, както и мед.

Тази пролет новата им колекция от миксове за витамини напитки за възрастни направи своя специален дебют в Target като част от програмата, направена по материя на компанията. В момента се предлагат в цялата страна.

Шестте собствени смеси са формулирани с редица подбрани, полезни компоненти (като екологичен чай, както и джинджифил), както и също са пълни с важни витамини, както и с хранителни вещества. Те бяха произведени с натоварени, активни хора в предвид-пакетите за едно обслужване са проектирани да вървят с вас, както и самите смеси бързо се разтварят във вода.

Смесите на напитките могат да се сервират горещи или мразовити в зависимост от сместа. Също така опитах няколко от мразовитите … това е мултивитаминът с антиоксидант.

Това беше страхотно, както и ми харесва, че е прост метод за получаване на витамини, както и да пиете повече вода. бум Бум.

Някаква информация за смесите …

● Те могат да се наслаждават ежедневно

● Те са направени с естествени аромати, както и подсладители

● Те са без глутен, както и не включват никакъв вид лекарства или алкохол

Като цяло разпознавам, че съм активен, както и понякога луд, както и понякога мързелив, както и понякога ям, както и много понички … Наистина предпочитам да запазя баланс, тъй като обичам да се чувствам страхотно, както и здрави. Така че изборите като този, които улесняват интегрирането на някои допълнителни витамини, ме радват.

Следвайте хештега #drinkforyourself за още.

Въпрос: В скала от 1 до 10 точно колко страхотно се чувствате днес?

Най -вероятно съм 7,8 – чувствам се фантастично, но имам и най -малкото бугери.

Отказ от отговорност: Тази публикация е в партньорство с Zarbee’s. Всички мнения са мои собствени.

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.