Amazon Prime Bike или Echelon Prime Bike? Какво става тук?

от Мат Вайк

В наши дни всички се снимат по Пелотон, както и се опитват да се изкачат по планината, за да съборят краля на хълма. Peloton също повиши антето, тъй като току -що закупиха Precor Precor Precor за производителя на физически фитнес, също за потресаващи 420 милиона долара. Това каза, че изглежда е имало голямо объркване около мотор, който е въведен в Amazon, като се насочва към „основния мотор“. Тъй като човек би предположил само от името, много вярва, че основният мотор е действителен продукт на Amazon, когато в действителност нямаше какво да прави с Amazon по никакъв начин – или го направи?

Фиаско за основен велосипед
Представянето на Prime Bike изглеждаше точно тук, днес изчезна утре. Не само, че Prime Bike удари с запасите си в Amazon, но и той също беше изтеглена от сайта. Сега може да се чудя защо мотор, който се конкурира директно с Peloton, както и разпродаден много бързо, ще бъде отстранен от Amazon, когато продажбите, ясно, че това трябва да бъде на сайта за неопределено време?

Е, изглежда, че е имало неправилно общуване между Amazon, както и производителя на физически фитнес устройства Echelon. Според изпълнителния директор на Echelon, Лу Лентин, той посочи, че концепцията зад Prime Bike започва в CES, както и през януари 2020 г., където двата бизнеса са разговаряли за въвеждането на първия свързан физически фитнес продукт в Amazon. В разговорите имаше известна дискусия за това, че е на стойност 500 долара, както и популяризирането на свързания мотор като създаден в партньорство с Amazon.

Amazon отрича подобни разговори, които Lentine отиде на записа, заявявайки, че имат имейли между Echelon, както и Amazon, където всички бяха на борда в отдела за получаване на Amazon с не само идеята, както и цената, но също така и името Prime Bike. Мога само да предположа, но това не е шум като отделът да изчисти всичко това с по-високите прозорци, както и това е, което предизвика объркването? Така или иначе, основният мотор е изтеглен от уебсайта.

Всъщност Amazon отиде на записа с прессъобщение, както и спомена: „Този мотор не е продукт на Amazon или е свързан с Amazon Prime. Echelon няма официално партньорство с Amazon. Работим с Echelon, за да изясним това в неговите комуникации, да спрем продажбата на продукта, както и да променим марката на продукта. ”

Този мотор ли беше нещо специално?
Сега, просто казвам, обаче този основен мотор изглежда цял дявол много като мотора, който Echelon продава в Walmart. Разходът (според уебсайта на Walmart) е 497 долара. Моторът с високо качество ли е? Със сигурност изглежда така. Изработен от висококачествени части, Streamline Design, таблетна стойка за „свързан“ елемент на мотора, каишките на пръстите на краката, както и се оценява само при 80 килограма. Въпреки че това е предназначено да бъде убиец на пелотон, изглежда все още има много разграничаване на двата мотора.

Peloton е далеч кралят в класификацията, но също така идва с етикет от 1 900 долара. Той оценява 135 паунда, има клипове за педали, интегриран и интерактивен екран, както и части от висок клас. ВСИЧКО това гарантира ли цена от 1 900 долара? Лично аз не вярвам. Въпреки това възмутителният брой продажби, които Peloton създава състояния, трябва просто да заема място. Моторът Peloton ли е завладяващ, както и уникален? Абсолютно. Дали хората активни, както и да упражняват? Мда. Така че, ако 1900 долара е това, което струва да влезете във форма, както и да подобрите здравето си, това е интелигентна инвестиция от 1 900 долара.

Ето нещо, което откривам интересно. Докато Prime Bike имаше много от същите характеристики като версията на Peloton, все още чувствам, че можете да създадете подобно изживяване, докато сте в строг бюджет. Как? Е, просто погледнете на Amazon, както и разгледайте цикъла на въртене или спин велосипед. Ще откриете велосипеди за едва 220 долара. Много хора вече имат таблет като iPad или дори смартфон, където могат да получат интерактивен материал, който да използват по време на колоездене. Следователно, тези, които искат дори да намалят цената на основния мотор наполовина, могат също толкова бързо да го направят, ако си направят собствената си домашна работа, както и проверяват цените на Amazon.

Вярвам ли, че стъпката от Ешелон беше умишлена, както и нечестна?
Обикновена, както и просто … не. Получил ли е основният мотор на преса? Абсолютно. Цялата лихва ли се изпревари флагтола в щаба на Amazon? Мда. Повиши ли загрижеността кой е одобрил това? изглежда по този начин. Въпреки това като цяло не вярвам, че Ешелон е направил това умишлено, както и без някаква комуникация. Последното нещо, което искате да направите, е да се разпръснете от колосален бегемот като Amazon, както и след това да повярвате, че ще ви позволят да предложите продукта си на уебсайта си никога повече.

Но поставянето на обувката на другия крак, можем ли наистина да зависим от Amazon? Искам да кажа, че това е бизнесът, който продаваше незаконни изследвания за изследване на техните химикали на технитеУебсайтът, както и в изявлението си заявиха, че „не са направили нищо лошо“. И така, има това.

Долната линия точно тук е, че тези марки изискват да разберат къде отиват оттук. Основно разглеждане на Amazon за „Echelon“ измисля много продукти. Така че, Amazon не може да им се сърди за това неправилно общуване някъде.

Изискването на Amazon ли ешело? Не. Те имат многобройни марки за физически фитнес, както и продукти на своя уебсайт. Докато Prime Bike беше страхотен, те имат много други възможности за избор, както и ако основният мотор не получи цялата преса, която направи, хората най -вероятно никога няма да разберат, че Amazon продава мотора. С толкова много други възможности за избор на своя уебсайт, клиентите просто биха закупили различен мотор в точното разнообразие на разходите (или по -евтини), ако бяха на пазара за мотоциклет за упражнения.

Това каза, че чувствам, че Echelon абсолютно се нуждае от Amazon. Справете се с него, Amazon е централният център в наши дни за всички покупки. Ако е в Amazon, хората най -вероятно ще го получат от уебсайта си. Както и ако имате премиер, почти абсолютно ще го получите от Amazon. И така, това ли е последното, което ще чуем за основния мотор? Вярвам, че е така. Въпреки това, както споменах, изглежда, че е точният точно същия продукт, който се продава на други уебсайтове за електронна търговия като Walmart (ако все още сте били на пазара за мотор под 500 долара).

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.