Бъдете удобни в собствената си кожа

от Matt Weik

Колко от вас един път или още един са погледнали някой, когото минавате на улицата, или видите по телевизията или в списание, както и искате да се появите като тях? Може би това беше тяхната мускулатура. Може би това беше тяхната стройност. Каквато и да е причината, вие се възползвате от истината, че не изглеждате така или може би никога няма да изглеждате така, независимо колко точно усилия влагате в нея. Разбирате ли какво? Всичко е наред. Всички ние имаме недостатъци – включително и аз. Както и ще се докосна до това само за минута. Въпреки това проверих публикация, която не е толкова дълго назад, която запали светлинната крушка над главата ми, че тази тема може да си струва да се докосне.

Това е нещата, които не виждате, които правят хората самосъзнателни
Както споменах, проверих публикация малко, докато се върнах за жена, която просто така се случи като физически фитнес дизайн, както и за блогър – изключително привлекателен в това. Проверявайки нейните снимки, бихте си представили, че всеки тип човек би искал да се среща с нея. Обаче това, което много хора не знаеха, беше, че тази жена, която рутинно публикува селфита, страда от екзема. Не само от вида, който много хора виждат на ръце, както и крака, които могат да бъдат покрити с дрехи – о, не – тя наистина би имала всичко над лицето си. Нейното лице! Това е част от нейния производител на пари, различна от фантастична физика. Екземата за онези, които не са запознати със състоянието, е хронично състояние на кожата, което задейства кожата до в крайна сметка е червена, както и сърбеж. Няма лекарство, както и може да повлияе на всеки индивид, независимо от възрастта. Тя публикува в своя акаунт в Instagram преди, както и след снимка. Едната снимка я показа, че изглежда най -добре за камерата, както и другата снимка до нея показа крайната истина на състоянието, с което се бие. Няма да го захар, състоянието изглеждаше доста зле. Не бих могъл да си представя точно колко неспокойни трябва да са на лицето ви.

Друг сравнително известен влиятел на физическата годност, който се бие с външния си вид, е Кристиан Гузман. Кристиан свободно говори за най -голямата си несигурност – керетоза Пиларис. Keratosis Pilaris е състояние, при което кожата на индивида създава и много кератин (протеин), който в крайна сметка блокира корените на косата, както и осигурява появата на червени неравности по кожата, почти като бит пъпки, само те никога не си отиват. Хората могат да получат това състояние на ръцете, лицето, дупето, както и краката. За повечето те онлайн със състоянието всеки ден, както и това остава незабелязано за тях, тъй като обикновено не нараняват или сърбят. Те обаче осигуряват на кожата ви необичаен външен вид. Някои може дори да повярват, че изглежда, както и се чувства като червен goosebumps. Някои хора имат късмет, за да нахлуят състоянието, докато други може да го имат през целия си живот. Точно тук идва частта, в която влизам в историята.

Аз самият аз също изпитвам от кератоза Pilaris. Имах го някога, че съм бил малък. Някои го забелязват, много не (или поне не ми го обръщат на внимание). Но това е нещо, с което се борих почти всеки ден от живота си. По време на съставянето на тази публикация аз съм на 34 години, както и състоянието не показва индикации за облекчаване. Въпреки че състоянието не е заразно или нещо друго, аз съм изключително самосъзнателен от него. Винаги съм бил активен, изключително съм годен, както и се наслаждавам на тренировката, както и да покажа трудно спечелената си мускулатура. И все пак, всеки път, когато сложа на тениска с къс ръкав или плот на резервоара за съхранение, винаги ми напомня за кератозата Pilaris на ръцете ми. Хвърлянето на дълги ръкави го крие от погледа, но това не отнема истината, че разбирам, че е там. Отново не говорим за условие, че всеки индивид, който ходи с, ще се изплаши. Всъщност, освен ако не сте до мен, дори не можете да кажете, че го имам. Състоянието също изглежда много по -добре или се влошава в зависимост от метеорологичното състояние, както и от температурата. Състоянието е сравнително често. Над три милиона души имат точно същото състояние, с което онлайн. Ние просто предлагаме с него, както и стъпка. Състоянието ни не променя кои сме или какво правим. Да, може да е в задната част на ума ни, когато удовлетворим нови хора, но това е само част от живота, както и да стъпим. Не можете да оставите нещо като някакво състояние да управлява живота ви.

Повярвах ме, че всички ние имаме страхотни дни, както и лоши дни – по много причини. И все пак откриваме метод, който да стигнем до тях. Няколко от нас се стремят да бъдат някой друг, тъй като не сме възхитени от това, което виждаме в огледалото. И все пак, ние не разбираме историята на всички. Може да сте шокирани от това как много от хората, които са идолизирани, имат собствена несигурност, в които се бият всеки ден. Това са хора от живота. Няколко от нас просто правят много по -добра задача да крият нещата, които ни правят неудобни. Бъдете делигHTED с това кой си, както и какво си направил от живота. Можете да съставите своя собствена история. Не всеки има способността да го прави на този свят. Има хора с далеч по -лоши проблеми от това, което беше посочено в тази статия. Излезте, както и онлайн живота без страх. Бъдете дръзки. Бъдете спонтанен. Бъдете забавни.

Всички ние можем да покрием нашите несигурности с дрехи или лента за помощ. Ние приемаме за одобрение на по -фините неща, които имаме в живота си, както и за себе си. За много от вас, които четете тази статия, имате здравето си. Вие правите вашето здраве и благосъстояние, както и физическа годност приоритет. Ядете чисти цели храни, а не лош нездравословен избор. Ние инвестираме време в себе си. Проверихме книги за много по -добро нашето разбиране, както и наборите от умения. И все пак ние все още се връщаме към истината, че много от нас са съдени по външния ни вид.

Време е да ходите толкова, колкото огледалото, погледнете се в очите, както и си кажете, че това, което виждате, не ви определя. Вашата несигурност вече няма да ви управлява, както и да ви отдръпне от насладата от живота, както и да бъдете щастливи. Вече няма да се съсредоточите върху нещата, които не можете да контролирате, по -скоро ще поставите енергията си към нещата, които имате способността да управлявате, както и да се промените. Съблечете се от несигурността си, както и сключете мир с тях. Това е единственият метод, който можете да онлайн живот без съжаление. Нещата, които ни плашат, както и ни карат да се чувстваме малки, са нещата, които изискваме да се съгласим, както и да отстъпим от. Когато вече не се притеснявате да бъдете съдени или разгледани по конкретен начин, е, когато ще спрете да гледате в огледалото за отговори, както и напомняния. Няма да гледате състоянието на кожата, няма да погледнете белега, няма да гледате неравностите, синините или несъвършенствата. Тъй като в този момент сте сключили мир с това кой сте. Както и това е единственото нещо, което в крайна сметка има значение.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.