Бодибилдинг: онлайн срещу плътта

от Cade Thomas

Светът на културизма на пръв поглед има две изцяло отделни общности, които понякога изглеждат почти непознати за съществуването и важността на другия. В първата партида имаме хората, които участват активно в състезанията и участват в местната сцена и се обграждат с хора, които са по подобен начин. Те разговарят с хората във фитнеса за това кой ще бъде в предстоящите предавания и кой ще се движи нагоре по редиците и т.н., докато те са много вероятно наясно кой прави какво в IFBB, те е възможно да не са „в знанието ”За ежедневните клюки сред най -добрите професионалисти на глобално ниво.

Тогава в другия лагер имаме фен на културизма, който е напълно потопен в онлайн форумите и който вече е отишъл в съветите, за да говори за това как изглежда Кай Грийн в подготовката си, съдил от 4 секунди на половин покрита ръка, която е била, която е била На показ в неговото видео в Instagram, което беше качено преди 13 минути. Този тип вентилатор има две породи; Там са тези, които вървят по разходката и са законно всеотдайни и страстни фенове, които просто изглеждат по -удобни да се смесват с анонимността на онлайн света и има по -безполезен вид, който е склонно да принадлежи на уебсайтовете стриктно да преценява и Критикувайте все още нулево участие в индустрията за културизъм по всякакъв личен въпрос.

Странно е по някакъв начин някой да принадлежи на една общност по много прословут начин (положителен или отрицателен), но да бъде практически непознат за другата. Много често е да сте „легенда“ във форумите и широко уважавани, но имате името си дори да не обърнете глава на местното състезание. Ако четете това, много вероятно е имена като Dante Trudel, Ken „Skip“ Hill, Shelby Starnes и т.н. да са синоним на количество уважение и признание. Сега колко души в аудиторията на провинциалните първенства в Алберта ще знаят кои са тези хора? Не е прекалено висок процент, в сравнение с онлайн общността, където познаването на „ключовите играчи“ е предпоставка да бъде разрешено на партито.

И обратно, местен треньор, който има минимум 20 клиенти във всяко регионално изложение и е член на борда на Управителната асоциация на местната конкуренция, може да бъде на практика непознат в мрежата, но да имат името им да носят същото тегло като местния шеф на мафията в фитнес зали и в състезания в техния район. Може би те седят на съдийския панел или притежават популярния магазин за добавки, където местните конкуренти пазаруват и вземат клюки за това как изглеждат техните съперници. Тези хора могат да бъдат абсолютен стълб в общността на културизма и да живеят и дишат спорта, но въпреки това им липсва присъствие в YouTube и нямат акаунт в Instagram.

Лично бих искал да видя как двата свята се сблъскват, така да се каже. Въпреки че със сигурност мога да разбера човекът на нивото на земята, който не иска да участва в негативността на онлайн варцията, мисля, че сливането на двамата като цяло би създало по -приятна атмосфера около спорта. Онлайн хората са тези, които най -много се нуждаят от доза реалност, тъй като е вероятно те да придобият реална перспектива за индустрията, в която се чувстват толкова вградени (те не са) и евентуално да не бъдат погълнати от негатив през цялото време. Лесно е да критикувате герой, който гледате в тренировъчни видеоклипове, но срещата им с плътта ви кара да осъзнаете, че всичко това са просто нормални хора и бързо преувеличените слухове, публикувани онлайн, се разтварят в глупостите, които наистина са.
Ако никога дори не сте купували билет за шоу за културизъм, наистина ли можете да оправдаете седенето онлайн и да преценявате всички, които имат топките, за да влязат в действителност? Включете се.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.