Seattle Sounders FC Търси клубен съвет

Заглавие: Клубен съветник

Отдел: Правни и външни работи

Доклади на: Генерален съвет и външни работи

FLSA статус: Заплатен, освободен

Тип роля: Индивидуален сътрудник

Дата на закриване: неделя, 23 май 2021 г.

Нашият клуб

Когато се присъедините към Sounders FC, се присъединявате към футболен обичащ, социално прогресивен, амбициозен клуб, вкоренен

В най -добрия футболен град в Америка. Тук средна близо 40 000 фенове на мач, максимално с над 69 000 фенове, когато спечелихме Купата на MLS 2019 тук в Сиатъл. Ние съществуваме, за да създадем специални моменти като тези, където обогатяваме живота и обединяваме нашите фенове и град чрез футбол.

ВЪЗМОЖНОСТТА

Това е правна работа, търсим адвокат. Предполагаме, че ако кандидатствате, вие сте адвокат. Но повече от това, Sounders FC търси нов съотборник. Нашият малък правен екип (нека бъдем честни, вие ще бъдете втори) работи в тясно сътрудничество с всеки отдел в нашата организация, от футбол до човешки ресурси до маркетинг до спонсорство, билети и всичко между тях. Спортното право управлява гамата; Ако сте практикували като адвокат във всяка обстановка, имате подходящ опит.

Нашият отдел работи в тясно сътрудничество с правителствените агенции и властите и управлява нашите обществени ползи и предоставяне на нашето социално въздействие. Ние сме страстни за работата, която нашата екип свърши миналото лято и есента в трудните разговори за това как да ускорим това въздействие, отглеждане и развитие и инвестиране в нашите хора.

Вярваме, че предложението ни за стойност е това, при което нарастващите приходи, задържането на притежателите на сезонни билети и движещите консумация на нашата марка, увеличаване на нашата технологична ефективност и провеждането на най-добрата в клас професионална спортна организация се основава на живеене на нашите ценности. Нашият правен отдел е от решаващо значение за стратегическото, креативното, съвместното мислене, което информира партньорствата, продуктите и кампаниите за постигане на резултати, приведени в съответствие с тези ценности.

Растеж и развитие

Извън портата ще се съсредоточите предимно върху транзакционните въпроси за клуба и ще носите отговорност за изготвянето, договарянето и администрирането на правни аспекти на спонсорството на спонсорството, лицензиите за интелектуална собственост, условията и условията на конкурса и независимите споразумения за изпълнители и услуги; и извършете правен преглед на всички маркетинг и промоционални материали.

В допълнение, предишният ви правен опит и знания ще предостави незабавна възможност да притежавате области на целия предмет от името на Sounders FC и ние ще ви погледнем, за да ни уведомите къде може да се използва тези минали преживявания, за да увеличите вашата собственост върху правни функции и дейности.

Ще работим съвместно в правния отдел, за да повлияем и адаптираме процесите и процедурите и дейностите по спазване на заетостта, MLS и спазването на лигата на USL и съгласно местното, федералното и държавното законодателство.

Роли и отговорности

За да изпълни тази работа успешно, индивидът служи в експертна роля на темата по редица теми и в обслужването на тази функция трябва да има следната опитна основа, основно поведение и характеристики и умения. Изискванията, изброени по -долу, са представителни за необходимите знания, умения и/или способности. Може да се направи разумно настаняване, за да се даде възможност на хората с увреждания да изпълняват основните функции.

Вие сте умел и проницателен решаване на проблеми и издавате спот, можете бързо и ефективно да се измести между множество задачи и теми, можете да работите съвместно с и в подкрепа на хора, управляващи операции, творчески кампании, административни и съответстващи функции, събития на живо и други обществени общества изправени пред дейности; О, да, и пет (5) футболни отбора.

Имате опит в управлението на правни въпроси – които могат да включват съдебни спорове, да започнете да завършвате транзакции, правни проекти и/или правни функции за организационни клиенти. Имате знания за темата, които доказват този опит и вашата роля (и) за постигане на добри резултати за вашия клиент (и).

Вие сте непрекъснат ученик във всички аспекти на живота, но вярвате в баланса на здравословния трудов живот. Наслаждавате се на хората и работите усилено, но се забавлявате. Може да не знаете нищо за футбола (или в Сиатъл), но ще се наведете и ще се научите и това е вълнуващо.

Знаете, че ще има крива на обучение, а понякога и по -дълги дни, които ще ви принудят да се потопите, не само по темата, но и отношенията с новите ви колеги. И вярвате, че една от най -добрите роли за адвокат е като надежден съветник, където тези взаимоотношения ви позволяват да влияете на страхотни продукти, услуги, кампании и моменти в началото на процеса.

Вие сте в състояние да участвате в правни срещи на ниво лига и в обучения в лигата и конферентни обаждания; когато може да се изисква минимално извън държавното пътуване.

Възможност за ефективно представяне на информация на лица в групова обстановка и на всички нива в организацията както лично, така и чрез технологии за телеконференции и дистанционни работни условия.

Образование annull

Leave a Reply

Your email address will not be published.