Hackney publications Lowers membership rate to the Journal of NCAA Compliance to $49 to fit private Compliance experts

Hackney publications has revealed that it has lowered the cost of the Journal of NCAA Compliance to $49 for private subscriptions as a method to make the Публикация много по -евтино за професионалистите за съответствие.

Разходите за институциите, които искат два абонамента, ще бъдат 98 долара, докато три абонамента ще бъдат 147 долара. Пълният отдел, както и процентите на членство в библиотеката ще бъдат увеличени до 275 долара.

„Направихме това, тъй като атлетическите отдели са под обсада от гледна точка на бюджетния план“, заяви издателят Холт Хакни. „Докато проблемите с съответствието на NCAA са от първостепенно значение, бюджетният план за ресурси, базирани на абонаменти като списанието, са ограничени. Като го намалим до 49 долара, ние го направихме, за да гарантираме, че дори тези с най -проверки на бюджети могат да плащат за членство за един човек в техния отдел. В допълнение, хората, които нямат подкрепата на своя отдел, могат да се абонират като метод за развитие на кариерата си. ”

За да се регистрирате за списанието, посетете:

За да видите проба, посетете:

Въпросите трябва да бъдат насочени към Холт Хакни на hhackney@hackneypublications.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
електронна поща

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.