Brooks Pure Connect Running Shoes

доволен петък!

Вчера отидох на мястото си на лицето и те се случиха да направиха тематично парти в Париж! Какво?! Беше нелепо. Получих кекс от Oreo – той беше пълен с Oreo в него. Да.
Най -новите ми видеоклипове

Мемоар на Джесика Симпсън – Открит преглед на книги
Преглед на новата книга на Джесика Симпсън – Отворена книга. Певицата и предприемачът разливат тайни, а зад кулисите изненадва всичко в мемоара си.

Преглед на звуковата книга – Джесика Симпсън я чете! Плюс това има песни за бонус оферта, когато получите аудио версията!

Още видеоклипове

0 секунди от 6 минути, 5 секунди

След това
Маратон тренировъчен ден 5
04:34

На живо
00:00
08:21
06:05

И точно когато си помислих, че денят ми не може да се подобри – почуках на вратата … Нови обувки за бягане !!!! НАЙ-ДОБРИЯТ ДЕН НЯКОГА.

Brooks Running ми изпрати чифт обувки Pure Connect в новия си цвят – синьо.

(Runeatrepat в Instagram)

Този цвят е някак ретро за мен и мисля, че биха излезли изключителни с ретро чорапа на ProSompression, нали?

Pure Project Line на обувките на Brooks е тяхното поемане на минималистични обувки за бягане. Те са обувки, които са с леко тегло, гъвкави, а горната е разработена, за да прегърне крака ви. Кракът ми харесва прегръдките (останалите не толкова много), така че това е добре!

Можете да видите шушулките на дъното, за да насърчите удар на предния крак.

Обичам чистите връзки за кратки и средни разстояния. Бавно преминах към много по -лека обувка за тежест през последната година или така. Чистата линия има четири различни типа обувки / нива на поддръжка. Така че, ако не сте готови да отидете на пълен бос, можете да намерите по -лека обувка, която работи за вас.

В този момент избирам връзките за 60% от моите писти и обувките за бягане на Brooks Pure Flow за останалите 40%. <- Това беше обратното до миналия месец! И ще го променя въз основа на моя пробег и как се чувстват краката/мускулите ми на долните крака. Няколко души са ме попитали какви чисти обувки препоръчвам. Зависи от крака ти, колко тичаш, походката си, предпочитанието, Е-Ди-Ди ... Минималистичното и боси крак са много популярни тенденции в общата общност и напълно го разбирам. Аз съм фен на по -лека обувка. Но ако сте предразположени към нараняване и/или се нуждаете от много по -стабилна обувка поради произнасяне, бих препоръчал да отидете в магазин за бягащи обувки, за да получите професионални съвети. Помнете деца: Не вярвайте на нищо, което четете в интернет. Въпрос: Какъв цвят са вашите обувки за тренировка? Отказ от отговорност: Аз съм посланик на Брукс, компанията ми изпрати тези обувки, за да публикувам. Всички мнения са мои собствени. Моля, говорете с професионалист, преди да вземете някакви насоки от необичайно червенокос в интернет, който всъщност може да бъде 48 -годишен мъж в Португалия в стил сом. Изпратете ми работната книга Запазете Споделянето е загриженост! Дял Туит Щифт Дял Поща Дял Продължавайте да избирате тези: Забавно бягане на предизвикателство ден 2 - обувки за бягане Забавно бягане на предизвикателство ден 2 - обувки за бягане Текущите ми обувки за бягане и предложения за вашите обувки за бягане. Когато се нуждаете от нови обувки за бягане, предложения за ноктите на ноктите и колко много километри y Лятното бягане трябва да има най-добрата предавка от главата до пръстите! Лятното бягане трябва да има най-добрата предавка от главата до пръстите! Лятното бягане трябва да има - ето моят списък с най -добрите съоръжения за бягане, дрехи, обувки, колани за гориво, слънцезащитен блок и много повече за R Zappos за маратонки Zappos за маратонки Тази публикация е спонсорирана от Zappos. Откъде вземете обувките си за бягане? Е, аз have моите ресурси, но просто опитах Най -добрата екипировка за бягане на безопасност през нощта Най -добрата екипировка за бягане на безопасност през нощта Най -добра екипировка за тъмни сутрешни писти или нощни писти. Запалете работещата екипировка за тъмни писти или ходене и отразяващи Как да излезете от работещ Rut - стелки за обувки и други: Q&A Aug Q&A Част 3 Как да излезете от работещ Rut - стелки за обувки и други: Q&A Aug Q&A Част 3 Ами ако сте твърде изтощени, за да бягате? Как да излезете от работеща коловоза? Lexus Lace Up Irvine Half Marathon. Бягаща обувка i Имате нужда от нови обувки за бягане? Ето как можете да кажете ... Имате нужда от нови обувки за бягане? Ето как можете да кажете ... Как да разберете дали е време да получите нови обувки за бягане? Предложения за това какво да търсите, за да решите дали имате нужда от нов чифт Runn ⚡ от Shareaholic .

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.