Куче се прегръща като терапия

Здравейте! Как върви? Имам още едно страхотно състезание от UHC по -долу. Влезте, за да спечелите карта за подарък от 100 долара! Победителят от последния конкурс е Пейдж С. Вече я изпратих по имейл.

Първо, нека поговорим за бягане и хранене и всички тези забавни неща …
Най -актуалните ми видеоклипове

Моята очарователна съпруга в Pysch Ward: Мемоар – преглед на книги
Моята очарователна съпруга в отделението на Пиш: Мемоар
от Марк Луках

Преглед на аудио книга на най -продавания мемоар, издаден 2017.

Добре ли е да слушате?
Споделям бърз преглед на книгата, налична на Audible.

От Amazon:

Сърдечно изтъняващ, но надежден мемоар за млад брак, който се предефинира от проблема с психичното здраве и утвърждава силата на любовта.

Животът на Марк и Джулия заедно започна като приказен романс. Те се влюбиха на осемнадесет, ожениха се на двадесет и четири и започнаха мечтания си живот в Сан Франциско скоро след това. Но когато Джулия беше на двадесет и седем, тя претърпя страшна и неочаквана психотична почивка, която я кацна в психичното отделение близо месец. Един ден тя беше оживена и добре коригирана; Следващата тя беше заблудена и самоубийствена, убедена, че близките й не са в безопасност.

Въпрос:
Каква книга или подкаст слушате сега ??

Какво трябва да слушам по -нататък?!

Връзките към книгата и други отзиви са на runeatrepeat.com

Още видеоклипове

0 секунди от 5 минути, 31 секунди

След това
Подкаст резюме от 6 август
07:26

На живо
00:00
08:21
05:31

Вчера беше най -доброто време за бягане – малко облачно и хладно и сухо. Точно както ми харесва (за бягане, за това, че живея, ми харесва горещо).

Вкарах перфектно узрели манго в магазина и имах парти за рязане/хранене на манго вчера вечерта. Парти на едно – така че не трябваше да споделям.

И вече вечерта имах среща за терапия, която закъсня. На път за вкъщи се качих през Дел Тако за невероятно бърза вечеря. Добавих малко зеленчуци отстрани, защото свикнах да ям партида Lala.

И днес се отправих към къщата на родителите си, за да тренирам с майка ми. Работим върху актуализирането на домашния фитнес (повече за това скоро!), Така че това е най -добрата тренировка/посетете комбо.

Виждал съм много знаци/ризи, които казват, че „бягането е по -достъпно от терапията“, но мисля, че прегръдките за домашни любимци са също толкова добри и потенциално страхотна заместител на терапията. Просто се търкаля и ставам невероятно мръсен и мърляв и това ме прави щастлив.

Мисля, че терапията за прегръдка за домашни любимци трябва да бъде покрита от застраховка! Ще спомена това за моя контакт с UHC …

UnitedHealthCare Giveaway

Наистина обичам да работя с UHC. Всичко съм в това да бъда свой адвокат с Вашия лекар. Но освен това трябва да знаете вашите застрахователни обезщетения наистина добре, за да сте сигурни, че сте на идеалния план за вашите нужди и знаете какви перки/предимства можете да използвате.

Като бегач трябва да знаете нормалното си.

Не забравяйте да получите годишна проверка, за да знаете какво вашето кръвно налягане, тегло, температура. и кръвен тест е от решаващо значение за проверка за някакви недостатъци. Нормалното ви е от решаващо значение, защото ако някога има нещо лошо при вас – ще можете да го измерите спрямо това, което е била вашата нормална информация.

И човек със здравни нужди трябва да знаете какво е HSA … това е лична банкова сметка, която да ви помогне да спестите и плащате за покрити здравни услуги и квалифицирани медицински разходи. (Да, това обхваща терапията, но може би не е сметките за химическо чистене от търкаляне с кучета като терапия.)

Искате HSA? Трябва да се регистрирате за високо приспадане на здравен план, който отговаря на приспадаема сума, определена от IRS.

HSA 101:

Поставянето на пари в HSA намалява облагаемия ви доход.

Можете да решите къде/как да харчите парите за разходите си за здравеопазване.

Ако не прекарате всичко, което сте оставили в HSA, можете да го инвестирате.

Вземете един от викторините UHC, предоставени в Rafflecopter по -долу, и използвайте кода: runeatrepeat, когато попълните формуляра.

Това ви влиза в конкурса за подаръци за 100 долара за RER читатели. Плюс това има UHC Giveaways, за които също отговаряте на условията!

*ЗАБЕЛЕЖКА: Не забравяйте да поставите Runeatrepeat в полето за код за отстъпки, така че да имате право на този RER ексклузивен раздаване!

Вземете един от викторините, които ще бъдат въведени, за да спечелите карта за подарък на Amazon $ 100. След това, отидете да прегърнете куче. (Прегръдката за домашни любимци не те влиза в теб, но така или иначе печелите в живота в тази ситуация.)

*Използвайте код за отстъпка runeatrepeat в полето по -горе бутон за изпращане*

Отказ от отговорност: Публикуване в спонсорство с UHC. Всички мнения са мои собствени.

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

ЩифтДял

Поща

Дял

Продължавайте да избирате за тях:

Конкурс за бягане на костюми

Конкурс за бягане на костюми

Конкурс за бягане на костюми. Спечелете конкурс за индивидуален или партньор или групов костюм. Най -добрият конкурс за текущ костюм в Instagr

Защо за първи път отидох на терапия и какво се случи, като се има предвид, че подкаст 109

Защо за първи път отидох на терапия и какво се случи, като се има предвид, че подкаст 109

Защо отидох на терапия и моята история за това как намерих терапевт и моите мисли за нея. За първи път маратон бегач на нейния P

Трябва ли да упражнявате, когато е болен и други въпроси и отговори от Instagram истории

Трябва ли да упражнявате, когато е болен и други въпроси и отговори от Instagram истории

Трябва ли да бягате, докато е болен? Блог ли като вашата работа на пълен работен ден? Пускали ли сте Бостънския маратон? Хюстън Маратон? Taperi

Болка на краката за бегачи – идеи и ресурси за тренировъчни наранявания

Болка на краката за бегачи – идеи и ресурси за тренировъчни наранявания

Най -добрите сайтове и информация отгоре на болката в краката за бегачи. Болката за бягане на крака може да бъде тендонит или фрактура на тревожност. CH

Giveaway – дантела на Палос Вердес полумаратон / 10K / 5K

Giveaway – дантела на Палос Вердес полумаратон / 10K / 5K

Съобщение за Giveaway & Winner! Спечелете 2 участия в Lexus Lace Up Race през ноември! Палос Вердес, Калифорния – 16 ноември полумаратон

Носене на маска за лице, докато бяга навън

Носене на маска за лице, докато бяга навън

Маска за лице за бягане или ходене навън по време на огнище на коронавирус. Насоки за носене на маска от CDC. идеи за BE

⚡ от Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.