5 идеи за нов бегач

Хей! Все още съм тук във Флорида още един ден, преди да се върна у дома. Беше добро пътуване, но аз съм много готов да пропълзя в леглото си и да се наслаждавам на собствения си телевизор и да крещя на собствената си котка.

Но преди да го опаковам и навън искам да споделя 5 идеи, които биха ми помогнали като нов бегач. Бягам вече повече от 8 години. Започнах с 10K, само за да го направя с приятел (тъй като се кандидатирах за упражнения и отслабнах соло). Оттам се абонирах за полумаратон, просто продължаваше да тича като Forest Gump.
Най -актуалните ми видеоклипове

Златният ретривър няма да вземе хапчетата си!

Още видеоклипове

0 секунди от 2 минути, 19 секунди

След това
4 -минутна стояща основна тренировка за бегачи
04:31

На живо
00:00
08:21
02:19

Ето 5 неща, които научих от години на бягане и твърде много полумаратони и маратони и изтриващи белези и потни селфи …

5 идеи, които бих искал да знам като нов бегач:

1. Всички обувки не са обувки за бягане. Получаването на подходящо монтиране и носенето на най -добрата обувка за вашето тяло / крак / тренировки може да направи бягането много по -приятни, спиране на наранявания и други. Дори „малки неща“ като идеалния чорап и идеалният дизайн на обувките могат да помогнат за спиране на изгубените нокти и мехури.

2. Шафинг е гадно. AKA Switch to Wick-Wear. Носех памучни тениски и дори състезателни тениски, които се вкопчиха в тялото ми и се тежеха с пот. Получете поне един или два пълни работещи ансамбли, които включват отгоре облекло, дъна, които не се чуват, маратонки и спортен сутиен, ако имате цици.

3. Не бягайте всеки ден. Дори плановете за обучение на маратон ви дават два (или повече) почивни дни от бягане на седмица. Ендорфините са пристрастяващи, но бягането всеки ден може да причини наранявания на прекомерна употреба. Помислете да намерите план за обучение, който да ви насочи колко трябва да бягате всеки ден / седмица.

Настроики:

Диван до 5K план за обучение

Диван до 10K план за обучение

План за тренировки за първи полумаратон

4. Разтегнете се, разточете пяната и научете за предотвратяване на наранявания. Бегачите имат опит за това, че са „мързеливи“ (контраинтуитивно нали?) За разтягане и кръстосано обучение. Помислете за включване на загряване и разтягане на рутина. Обърнете внимание на тялото си – ако това боли или ви казва „ей, имам нужда .

5. Забавлявайте се !!! Това не е клише, това е истина. Вие не сте професионален бегач (освен ако това не е Райън Хол, който несъмнено не чете RER поради това време, аз по невнимание се шегувах за кучето си). Това не е вашата работа или ситуация на живот / смърт. Вие бягате, защото е забавно или искате да отслабнете или защото искате да се измъкнете от семейството си или по някаква друга причина така.

Това е нещо, което решите да направите – забавлявайте се с него. Това е вашето време за „мен“. Изпитвайте удоволствие във всяка секунда.

Бонус съвет: Яжте въглехидрати. (Но не и неща, които ви дават пуни.)

PSA: Последният ден за безплатна доставка за 24 -дневното предизвикателство!

Въпрос: Имате ли въпроси относно бягането? Имате ли някакви идеи за нов бегач?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.