Оценка на полата на Brooks, както и Giveaway

доволни в сряда!

Тази сутрин избрах да прокарам миля до фитнес центъра, както и да свърша някаква много необходима работа в издръжливостта. Използвах новия си Brooks, работещ с PR Fit Together Skort, както и съм развълнуван да споделя този преглед.
Най -новите ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 5
Маратон тренировки за бягане на блог – Run Eat Repeat. План за обучение ден 5.

Още видеоклипове

0 секунди от 4 минути, 34 секунди

След това
Получих тест на Covid-19
05:16

На живо
00:00
08:21
04:34

Предупреждение: Тези снимки бяха направени в моето пространство, тъй като навън беше все още тъмно. Слънцето вече издава по -късно, както и дните стават все по -къси. Бу.

Няколко месеца назад ме помолиха да бъда Брукс, който бяга доволен посланик. Защото вече използвах Брукс, скочих при възможността! Част от партньорството предполага, че ще изпробвам Brooks Gear безплатно.

През този месец предавката беше PR Fit Together Skort, както и този D’Lite се приспособява заедно резервоар. Не бих закупил тази пола самостоятелно, защото опитах бягаща пола отдавна назад, както и не работи за мен. И така, аз не исках да тичам в него.

За щастие, вътрешните шорти имат 4,5 инсема, както и неплъзгаща се подплата около дъното на всеки крак. Изтичах само около 1,5 до фитнес центъра, както и на 1 миля назад, но те останаха поставени, както и краката ми не се разтриха заедно. <- Това е победа. Единственото ми оплакване е, че средната секция няма теглич, което наистина изисквам за по -дълги писти. (Потта ми, както и дупето влаче надолу от всякакъв вид дъна, които нося.) Харесва ми видът на тичането на поли, но се чувствах малко самостоятелен, използвайки го, тъй като е нещо ново. Но, доволен съм от формата, както и ще продължа да я нося. Някак си искам много по -момичешки цвят, защото това е пола, както и всички - може да излезе и всичко Когато се върнах, имах половин сандвич тънък с PB&J, докато готвих с два компонента палачинка. Сега се занимавам с боровинки, както и говоря с вас И тъй като Брукс иска посетителите на RER да бягат доволни, че предоставят един сход! Ако искате да спечелите Brooks PR Fit Togething Thuning Skort, оставете коментар в отговор: Използвали ли сте някога течаща пола? Мисли? Един победител. на разположение на жителите на САЩ. Конкурсът затваря 9/6 в 8 часа сутринта PST. Част от моето послание с Брукс включва плащане за маркетинг, както и напълно безплатна екипировка. Изпратете ми работната книга Запазете Споделянето е загриженост! Дял Туит Щифт Дял Поща Дял Продължавайте да избирате тези: Athleta Running Shorts Review Athleta Running Shorts Review Точно как да спрете раздуването на бедрото по време на Runninng. Нова оценка на шортите за бягане - Athleta Hiit IT 9 "Преглед на къси панталони. Това, което използвам, за да тичам най -добре сега, както и юлския пробег Това, което използвам, за да тичам най -добре сега, както и юлския пробег Моите настоящи фаворити за бягане, както и точно колко многобройни километри изминах през юли. Месечен пробег се появява, както и какво следва с моето бягане Преглед на слушалки AfterShokz Running Преглед на слушалки AfterShokz Running Най -добрите слушалки за бегачи! Оценка на безжичните слушалки AfterShokz над ухото с технология за проводимост на костите. Изискване Нови обувки за бягане? Ето точно как можете да кажете ... Изискване Нови обувки за бягане? Ето точно как можете да кажете ... точно как да кажете далиВреме е да получите нови обувки за бягане? Предложения за това какво да търсите, за да изберете, ако изисквате нова двойка Runn Не можете да бягате без Не можете да бягате без Не мога да стартирам без тези 11 артикула за изпълнение. Стека на километрите, които вървят трудност 23 23. най-добрата екипировка за бягане без риск през нощта най-добрата екипировка за бягане без риск през нощта Най -фината екипировка за тъмни сутрешни писти или нощни писти. осветявайте работещата екипировка за тъмни писти или ходене, както и отразяващи ⚡ от Shareaholic .

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.