Най -добрата текуща мощност мелодия

Здравей! Днешното предизвикателство на екипа на Hyland е да споделя моята песен за изпълнение на мощността. Бях развълнуван от това, тъй като току -що актуализирах своя изпълнителен плейлист съвсем наскоро, както и имам много нови (за мен) песни. По принцип те са стари мелодии, на които попаднах, докато на случаен принцип търсех музика, както и осъзнаха: „Харесва ми тази песен! Какво е? Добавям го … ”

Сериозно, не бях чувал цялата мелодия „Хотел Калифорния“ до преди няколко седмици. Точно как е възможно това?!
Последните ми видеоклипове

Неортодоксална книга, както и оценка на Netflix
Преглед на серията Book & Netflix – Unorthodox. Страхотно слушане – книга, подкаст, както и серия за оценка на визуалните развлечения.

Още видеоклипове

0 секунди от 7 минути, 28 секунди

След това
Преди да бяхме непознати преглед
09:42

На живо
00:00
08:21
07:28

Странична бележка: Слушането на тази мелодия в момента, а не работи – това ме натъжава? Странна съм от музиката. Всички мудни мелодии ме карат да се чувствам странно, както и тъжно. Някой да анализира това. Благодаря.

Така или иначе.

Имам актуализиран изпълнителен плейлист, който наскоро използвах за маратона на Surf City, както и за La Marathon.

Забавен факт: Не включвам музиката си в пълен маратон до някъде между миля 10, както и 16 в зависимост от това как се чувствам. Използвам го като подкуп или разсейване – „Можете да включите музиката си на 4 мили…“. Това ме кара да гледам напред към този момент в състезанието, както и след това ме разсейва за малко, когато последно го включвам.

Опитвам се да „запазя“ моята музика „изпомпвам“, когато я изисквам. И така, ще слушам подкасти, книги или други мелодии, когато просто тичам на случаен принцип. Днес слушах подкаст, както и няколко от новата книга на Анди Коен.

Вярвах, че имам този нов плейлист, който наистина ми харесва, ще ми предостави много концепции за най -добрата песен на силата. както и да – това е така! Трудно е да се избере такъв.

Моята песен за изпълнение!

Добре, след като разгледах настоящия ми списък, аз го разпознавам наистина зависи от настроението ми. Понякога ще слушам основата 6 пъти подред. Не съдете.

Когато най -за първи път се спуснах в моя плейлист, го слушах за 4 мили при повторение.

Днес предпочитаната от мен мелодия е по -добра от веригите. Имам чувството, че вече заявих, че това е предпочитаното ми време назад? Е, аз съм лоялен, както и най -добрият избор в момента.

Утре това най -вероятно ще бъде нещо от Бритни, тъй като не мога да повярвам, че ми отне толкова време, за да добавя нейните неща към музиката си!

И така … тази публикация е едно от притесненията, на които отговаря екипът на Boston Marathon на Hyland. Тъй като ние празнуваме 50 -годишнината от първата дама, която официално управлява Бостънския маратон, както и имаме екип за захранване на всички жени, искам да ви напомня за нещо …

Днес е последният ден, за да покаже за отбора Shimmer 5K. Това е събитие за набиране на средства, което се възползва от борбата с ужасно заболяване, което засяга само момичетата.

Днес е последният ден, за да посочите за екипа Shimmer Online 5K.

Екип блести онлайн 5K за синдром на Рет

Кога – по всяко време, когато искате

Къде – навсякъде, където искате

Как – индикация за $ 35 тук

Какво – получавате лигавица, както и медал, както и всички приходи да подкрепят

Защо? Синдромът на Рет е ужасно заболяване, което капани на близо до половин милион жени в телата им, оставяйки ги да не могат да говорят, да ходят или дори да използват ръцете си. Team Shimmer се кандидатира за набиране на средства, които ще отидат в проучвателно проучване, откривайки лек.

Регистрирайте се тук, правете 5K всеки път, когато имате време, както и споделете снимките си с мен или в Instagram с #teamrer, както и #TeamSparkle !!

Въпрос: Каква е вашата песен на силата?

Изпратете ми работната книга

5Save

Споделянето е загриженост!

5
Щифт

Дял

Туит

Дял

Поща

Дял

Продължавайте с тези:

Изпълнете Disney Race Day Packing List БЕЗПЛАТНО Печат PDFИзпълнете Disney Race Day Packing List БЕЗПЛАТНО Печат PDF

Списък за опаковане на безплатни състезания на Disney Race Weekend. Walt Disney World Marathon, Half, 10K, както и 5K списък за опаковане на състезания.

Уикенд работи, както и яде актуализации

Уикенд работи, както и яде актуализации

Здравейте! Как върви? Имам бърз резюме на бягането на този уикенд, яденето, както и … повтарянето. О, както и накрая listene

21 Finest Running Tunes Playlist 2020

21 Finest Running Tunes Playlist 2020

Изпълняващ плейлист 2020. 21 Най -добри мелодии от октомври 2020 г. Бягайте по -бързо, както и се забавлявайте с нова музика, както и всички

Какво се случва, когато започнете да бягате толкова бързо

Какво се случва, когато започнете да бягате толкова бързо

Първият маратон, който завърших, чувствайки се силен и бърз, тъй като видях приятел, докато преминах по -голямата линия. Той живее

Маратон тренировъчна седмица 4 бягане, хранене, както и четене на актуализации

Маратон тренировъчна седмица 4 бягане, хранене, както и четене на актуализации

Седмица на тренировките на маратон 4. Disney World Dopey Trusther при актуализиране на тренировките. Дневник на храните, както и книги, които да слушате, докато бягате

Най -добрият плейлист за празнични работи

Най -добрият плейлист за празнични работи

Коледен изпълнителен плейлист. Над 40 празнични мелодии за вашия плейлист за бягане или тренировка. Забавни, както и бързи мелодии за холи

⚡ от Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.