Monican’s Be To Tattoo Argument

Здравей! Как сте? Как беше денят на Свети Валентин? Събудих се с нова доставка на понички! Сериозно. Това беше най -добрата изненада досега !! Любов.

Бен трябваше да зададе 22 аларми, за да се събуди рано. Нямам идея. Но те бяха свежи и най -щастливата закуска в живота ми. Обичам го.
Най -новите ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 3
Маратон тренировъчен ден 3

Още видеоклипове

0 секунди от 51 секунди

След това
Тест за ковид 19 антитела
05:19

На живо
00:00
08:21
00:51

Снощи хвърлих заедно най -случайната вечеря …

Купих суши от магазина и имах карфиол, който трябваше да се готви.

Така че изпекох карфиола и го „сервирах“ най -добре в тигана за листа, така че не би трябвало да правя допълнителни ястия. мързелив за победата.

Слагате ли кетчуп върху вашите печени зеленчуци? Направи го. Или ги потопете в хумус. Моля.

Вкарах и няколко шоколадови, покрити със ягоди. Те бяха наистина добри! Ягодите не изглеждаха толкова сладки напоследък, но те бяха вкусни (не само частта от бонбоните, но и целият плод беше сладък).

Предизвикателството на моя Hyland тази седмица е да говоря за силови думи. Споделяме мантрите и мотивационните фрази, които използваме, докато тренираме за Бостънския маратон.

Много съм уплашен и сплашен от идеята да бягам Бостънския маратон. По дяволите, уплашен съм от бягането на всеки маратон. Съмнявам се в себе си. Съмнявам се на тялото си. Съмнявам се в способностите си. Разпитвам дали принадлежа там.

Сериозно обмислих да откажа възможността да провеждам състезанието с този екип на Powerhouse Hyland, защото не мислех, че съм го заслужил. И понеже се чувствах, че не съм достатъчно бърз и ще изглеждам тъп.

Това не е само с бягането – имам много страхове и съмнение. Но най -накрая намерих кратка мантра, която ми помага да продължа, дори когато съм уплашен – бъдете смели.

За мен притеснението не изчезва много от времето. И така, трябва да го направя уплашен. Просто си казвам „Бъдете смели“.

След това се показвам (уплаших се) и правя всичко възможно. Това е всичко, което мога да направя.

В този момент не съм сигурен, че някога ще бъда естествено смел, самоуверен човек, когато се появя до стартовата линия на маратон или когато се появи голяма възможност на вратата ми. Това е добре, просто трябва да си спомням, че съм смел.

Предизвикателството ни тази седмица беше да напишем нашата сила фраза на някого от тялото ни, за да си припомним за това през целия ден. Мислех да накарам „Бъдете смели“ да се татуирам на китката си така (и всъщност получих татуировка на къна от него миналата година), така че направих тест. Все още е нещо, което обмислям.

Цялата тази безстрастност ме накара да се замисля как може да изглежда, че съм много уверена въз основа на това как се появявам в RER и в социалните медии.

Но това е продължаващо пътуване. Имам едно предложение, което е най -добрият начин да изградите увереността си в бягането или работата или училището или да опитате нещо, което сте уплашени да направите. Вижте този случаен VLOG, който направих, когато ми изскочи в главата …

Въпрос: Каква е вашата мощност?

Тази публикация е в партньорство с Hyland’s. Всички мнения са мои собствени.

24save

Споделянето е загриженост!

24
Щифт

Дял

Туит

Дял

Поща

Дял

Продължавайте да избирате тези:

Коронавирус за бегачи – какво трябва да знаете

Коронавирус за бегачи – какво трябва да знаете

Коронавирусна информация за бегачи. Можете ли да бягате по време на огнището на Covid19. Списък на маратоните, отменени или отложени d

Отговори на вашите работещи въпроси b видеоклипове

Отговори на вашите работещи въпроси b видеоклипове

Здравейте! Ново видео сега в телевизионния канал RER Instagram! Разделих го в 2 видеоклипа, за да направя по -лесно да намеря отговора

трябва да те exercise, когато е болен и други въпроси и отговори от Instagram Stories

Трябва да ви упражнявате, когато е болен и други въпроси и отговори от Instagram Stories

Трябва ли да тичаш, докато е болен? Блог ли като вашата работа на пълен работен ден? Пускали ли сте Бостънския маратон? Хюстън Маратон? Taperi

Октомври ЦЕЛИ ПЛАНИЧЕН БЕЗ

Октомври ЦЕЛИ ПЛАНИЧЕН БЕЗ

Месечни цели за бягане и фитнес. Основна цел, месечна цел и малки цели, поставени от седмицата. напълно безплатни цели за печат месец PL

Асистираното разтягане ме кара да се чувствам фантазия

Асистираното разтягане ме кара да се чувствам фантазия

Total Body Stretch е нова услуга за подпомагане на разтягане при завист на масаж – направих 60 -минутна сесия от главата до петите assi

Какво предполага отмяната на Бостънския маратон за бягане – подкаст 125

Какво предполага отмяната на Бостънския маратон за бягане – подкаст 125

Как Бостънският маратон отмени ефектите всички бегачи през 2020 г. Ще бъде ли вашата раса виртуална? Чанинг на дългия ми ден и Бо

⚡ от Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.