Операция Salmonella Watch

Здравей! Все още не съм мъртъв (все още). Операцията Salmonella Watch обаче е в пълен ефект (хапнах сурово пиле вчера). Ще се опитам да инстаграм селфи, преди да отида към светлината.

Нека се върнем към друга голяма криза в живота ми – моите бретончета. Последният път, когато подстригах косата си, стилистът не беше много невероятен за това, че си режа собствените си бретон (защото ги класа). И така, казах й следващия път, когато вляза, за да намаля бретончетата си.
Последните ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 3
Маратон тренировъчен ден 3

Още видеоклипове

0 секунди от 51 секунди

След това
Маратон тренировъчен ден 3
00:51

На живо
00:00
08:21
00:51

Но никога не осъзнавам, че бретонът ми е смешен, докато не е твърде късно и вече не мога да ги издържа! Опитвам се да говоря от подрязването им, но това вероятно няма да продължи. Следваща снимка на мен ще видите, че вероятно ще имам кефал.

Тази сутрин тръгнах на пътя за лесни 6 мили. И познайте кого видях ??

Не SR. Тя се отдалечи. Бу.

Видях убийственото коте от другата седмица! И този път той не се опитваше да яде зайче за закуска, този път той искаше да ми бъде приятел! Името му е Тоби и сега сме напълно невероятни.

Когато се върнах от бягането си, пуснах Вегас за минута, докато се приготвих.

Когато отидох да го взема, той беше Миа (това е нормално, защото смята, че е пораснал човек, който може да прави това, което иска). Затова продължих да извиквам „Вегас!“ Многократно, докато не разбрах, че няма да дойде бързо. След това преминавам към „Турция !!“ Защото това е любимата му храна.

Аз съм странният, който вика „Вегас Турция Вегас !!! искам Турция !!! ” Около моя комплекс и съседите ми мислят, че съм такъв пълзящ. О, добре.

Намерих го в зоната на басейна, но нямах ключ. Затова трябваше да продължа да го моля да дойде. С изключение на това, че съм лош просяк, така че просто се ядосвам и го скарам.

Накрая той излезе и аз го хванах. Малките му патати бяха мръсни !!

Мръсна котка!

Бързах да го вкарам вътре, защото имах смяна в килера. Имаха цветя днес! Всеки човек може да вземе куп на излизане. харесва ми.

Въпрос: Имате ли странен съсед? Ти ли си?

Аз съм.

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте с тези:

Актуализация на операцията на златен ретривър

Актуализация на операцията на златен ретривър

Диего (моят златен ретривър) направи операция за отстраняване на маса. Ето актуализация на процедурата и здравословното състояние

Отслабване, актуализации на динята и уикенда с Диего

Отслабване, актуализации на динята и уикенда с Диего

Как да се обичате, докато се подобрявате. Позитивност на тялото, докато отслабвате или вървите след гол. Съвети как

Златният ретривър няма да вземе лекарството си

Златният ретривър няма да вземе лекарството си

Златният ретривър няма да яде хапчетата си. Опита се да сложи лекарството си в хот -дог, пиле и той знаеше! Той дори няма да яде

Най -добрите алтернативи на конуса на срама за кучета

Най -добрите алтернативи на конуса на срама за кучета

Най -добри алтернативи за конус на срам за вашето куче след операция. Опции за мека яка, за да предпазите кучето си от облизване на рани и

Едно последно любовно писмо до моята котка Вегас …

Едно последно любовно писмо до моята котка Вегас …

Сбогом на котката ми на име Вегас. Снимки и бДневни публикации с участието на любимата ми оранжева котка, стажант, съквартирант и фри

Бен получи коронавирус

Бен получи коронавирус

Живот с някой, който получи Covid19 – Какво се случи? Моите резултати от теста на Covid19. честни чувства за това, че се налага

⚡ от Shareaholic

.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.