Дата с 14 мили

Не разбирам защо, но вчера бях на цел да отида на възхитен час след работа. Реалността да се каже, че най -вероятно можете да преброите времената, в които съм зарадвал час от една страна! Тъжно, изключително тъжно.

На 4 юли барбекюто ми братовчед посочи, че Люсил има фантастичен HH. Както и имах предвид, че Costco предлага 100 долара от подаръчни карти на Lucille за 80 долара.
Най -актуалните ми видеоклипове

4 -минутна тренировка на долната част на тялото за бегачи
Пет упражнения за долно тяло за бегачи! Опитайте тази бърза тренировка за издръжливост в къщата за краката, бедрата, както и глутеите. Не са необходими устройства.

Глуто мост
Магарета ритници – променливи страни
Миди – променливи страни

Вземете много повече информация на runeatrepeat.com

Още видеоклипове

0 секунди от 4 минути, 49 секунди

След това
Тогава тя я нямаше – преглед на книги
04:20

На живо
00:00
08:21
04:49

Както и да е, след работа се втурнах към Costco, за да се сдобия с карта за подарък. Щом Бен получи къща, му казах, че ходим до Люсил за неписана дата. Това е само на 1 миля – най -добре за страхотна битова разходка, както и за удовлетворяваща напитка в края.

Люсил е ресторант в южен стил, който изглежда като огромна къща.

На „верандата“ има някои маси!

Седяхме в бара, както и отпих чай с леден Лонг Айлънд …

Някои от предястията бяха част от възхитения час специална, така че споделихме някои пържени екологични домати.

Въпреки няколко от празненските снимки, които съм споделил от пътуванията на Вегас в миналото, използвах да пия само когато бях извън града (като във Вегас или на почивка). Случайно, нали?

Както и да е, напоследък участвам в много повече напитки за възрастни. Вярвам, че разбрах, Висока толерантност се чувствам фантастично с 2 напитки. Да приятелю.

Кръг №2 беше кльощава маргарита.

В този момент ние вярвахме, че трябва просто да вечеряме там, както и аз отидох да проверя чакането на маса. За моя изненада бяхме седнали идеално!

Причината за №2 да отидете на Lucille’s (след възхитените специални часове) са бисквитите, сервирани с ябълково масло. Имах 1 1/2

Между напитките, както и бисквитите, аз не бях толкова гладен, толкова добре, колкото взех решение да споделя вечеря. Той получи три-върха, аз получих сиренето Mac n ’.

*Също така спряхме на Yogurtland по метода обратно, както и аз получих Lil One, който само разходи 1,52 долара – не е толкова впечатляващо !!!

Тази сутрин с неохота станах от леглото за 14 мили. Имах AB тост, както и кафе, преди да замина.

PSA -Този хляб с нисък натриев EZ не е добър.

А. Моето бягане не се чувстваше фантастично толкова добре, тъй като започнах да се разочаровам от това … докато не се съобразявам снощи не беше най -добрият метод за зареждане. Така че ще го приема като урок.

В един момент спрях да напълня бутилката си с вода, както и имах тотално нападение на спаз, когато на пръста ми пристигна бъг !!!!

Тогава разбрах, че това е просто жена, както и се чувствах глупава.

Post Run Custom = Whole Foods.

Започнах с детокс сок, пшенична трева отстрани (за да го преодолея).

С отрязаните клапи

До скоро!

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте да избирате за тях:

Ноември 2021 мили Обща тема за бегачи

Ноември 2021 мили Обща тема за бегачи

Безплатна тема на социалната мрежа за бегачи Проследявате ли точно колко километри бягате всеки месец? Ето една безплатна тема, която да споделите y

Покажете ми обувките си – стек на километри ден 2

Покажи ми обувките си – стек on километри ден 2

Стека на километри ден 2 – обувки за бягане! В момента има раздаване в Instagram @RuneAtrepeat. Проверете го на разположение до ENT

Най -важният списък на течащите цели за Нова година

Най -важният списък на течащите цели за Нова година

Най -важното изброяване на течащите цели за 2022 г. Нова година за изпълнение на работната книга Учебна книга безплатно ръководство за поставяне на най -добрите ви текущи цели досега!

Стека на километрите, които вървят трудности 2020 г.

Стека на километрите, които вървят трудности 2020 г.

Безплатна трудност за бягане 2020 г. Стека на километри въртя трудности с проследяващ пробег за печат, както и съвети за изпълнение. Вземете FR

Stack on the Miles Run Trushice 15 Day – Медал в понеделник

Stack on the Miles Run Trushice 15 Day – Медал в понеделник

Най -добрите идеи за Instagram #MedalMonday Какво е медал в понеделник? Точно как да публикувате снимка на медал в понеделник след полумаратон

Стека на километри ден 4 – Бягането не е терапия, но помага

Стека на километри ден 4 – Бягането не е терапия, но помага

Онлайн Трудност за работа Ден 4 Проверете в. Смешни мемори на бегач Instagram, както и идеи за грижа за стреса и тревожността, както и стреса

⚡ от Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.